top of page
Boardwalk

"Bepaalde ervaringen (pesten) hadden ervoor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld afgebrokkeld waren. Negatieve gedachten staken steeds vaker de kop op. De training gaf me de steun en het inzicht om op een andere manier te leren kijken naar mezelf en de omgeving. Geloven in jezelf. De kracht ontdekken om mijn emotionele toestand beter te controleren. Dit geeft heel veel voldoening!"

Meisje 15 jaar

Een moeder mailt een paar uitspraken van haar zoon na de eerste les:

  • die les leek maar 5 minuten te duren, zo snel was dat voorbij

  • dit was één van de leukste dingen die ik deed in mijn hele leven

  • nu deed ik iets wat echt belangrijk is, wat echt is. Gamen is niet echt, en is niet zo belangrijk.

  • ik wil nu al terug naar daar gaan

 Jongen 11 jaar

Bedankt Bart, je bent een heel aangename coach. Wat ik niet wist is dat je ademhaling zoveel invloed kan hebben op lichaam en geest. Vooral de hartcoherentie oefeningen heeft veel rust gebracht bij mij....de uiteindelijke les voor mij is dat ik probeer bewust te leven. Stilstaan bij wat dingen met mij doen en hoe ik hier het beste mee omga om uiteindelijk in balans te leven. (Volwassen man)

Volgende dingen leerde ik in de trainingen: Stevig staan, zelfvertrouwen, voor mezelf opkomen, rustig blijven voor en na een spannende gebeurtenis, mezelf verdedigen, tegen een stootje kunnen en een kiai roepen.

Meisje 12 jaar (ze vond de stap naar het middelbaar onderwijs heel spannend)

Ik ben naar hier gekomen omdat ik gepest werd. De informatie hier heb ik heel goed kunnen gebruiken. En gebruik ik nog. Ik heb geleerd om sterk te staan en mij ook sterk te voelen. Niet te rotsig of te waterig te zijn.... (meisje, 11 jaar)

 

 

Ik ben naar hier gekomen om mijn gedrag te beheersen en dat is gelukt. Ik heb geleerd dat je soms rots en het meeste water moet zijn. Ik raad het zeker aan. (Jongen, 13 jaar)

bottom of page